També estem a les xarxes socials
 
Guanyar Alcoi convoca una Assemblea oberta, divendres 29 a les 19.30h.
29.05.2015
És interessant?
Comparteix-ho

La Coordinadora de Guanyar Alcoi ha convocat una Assemblea oberta per al divendres 29 de maig a les 19.30 h, al Saló d’Actes del Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura), en la que es tractaran els següents punts:

En primer lloc el coordinador de comunicació, Mauro Colomina, exposarà una anàlisi sobre la campanya electoral i els resultats obtesos a les eleccions municipals; posteriorment els cinc futurs regidors de Guanyar Alcoi a l’Ajuntament d’Alcoi -Estefania Blanes, Cristian Santiago, Naiara Davó, Paco Paredes i Aleixandre Sanfrancisco- exposaran un esborrany sobre propostes concretes per a l’Alcoi que volem. Es tracta d’un document que recull les propostes força del programa electoral i que considerem que haurien d’aplicar-se i impulsar-se activament a l’Ajuntament d’Alcoi.

Teniu l’esborrany al vostre abast per a què pugueu llegir-ho i, si ho considereu, introduir millores i esmenes al document. Podeu trobar-lo ací: Esborrany del document ‘Propostes per a l’Alcoi que volem’.

Per últim hi haurà un torn obert de preguntes i rèpliques.

Fem una crida doncs, per a què acudisca a aquesta Assemblea el major nombre de gent possible. Necessitem construir un projecte sòlid, plural i fort, i cal del vostre suport i opinió per enfortir la unitat popular de Guanyar Alcoi.

Els veïns i veïnes d’Alcoi som la sobirania de Guanyar, tots som imprescindibles.

 
 
ESTEM EN CONTACTE