També estem a les xarxes socials
 
Guanyar Alcoi demana adequar mínimament el mur de contenció de La Beniata
03.07.2017
És interessant?
Comparteix-ho

Paco Paredes: “com que de la partida per a construir el mur de contenció han sobrat diners, demanem que s’utilitzen per condicionar i endreçar aquest mur”.


Guanyar Alcoi, en agost del 2016, vam demanar informació concreta sobre els terminis de les obres a la fàbrica de Ceres i el restabliment de la circulació. En aquell moment ja vam denunciar que la falta de seguretat i el perill de caiguda d’enderrocs ja hi era present, almenys oficialment des d’abril del 2015 quan es va tancar un carril de la Beniata per aquesta raó. Però que en aquell moment no es va actuar i criticàvem que s’havia tardat un any i quatre mesos per donar una solució a la Beniata.

A causa de la demolició de l’edifici de Maquinària Ceres i arran del temporal de gener, es va produir una solsida que va obligar a l’Ajuntament a reduir a un els dos carrils de la zona de La Beniata, al carrer Alacant. Mig any després d’aquest incident, aquest assumpte està en vies de solucionar-se no sense polèmica. L’empresa que ha construït el mur de contenció, ha col·locat unes roques de grans volums que causen un impacte visual considerable.

Des de Guanyar Alcoi hem rebut queixes de veïnes i veïns per l’acabament de l’obra, que consideren que no té el millor acabat possible i que s’hauria d’endreçar.

El regidor del Grup Municipal Guanyar Alcoi Paco Paredes considera que “per raons òbvies durant l’últim any, Alcoi no ha donat la seua millor imatge en les entrades a la ciutat”, referint-se al tancament del pont de Fernando Reig o als continus problemes a La Beniata i continua dient que “no podem seguir mostrant una imatge descuidada de les entrades del municipi que, en definitiva, són els aparadors de la ciutat, la primera percepció que rep el visitant i hem de cuidar-ho”. Per aquest motiu i tenint en compte les queixes dels veïns i veïnes de la zona, el regidor demana que “com que de la partida per a construir el mur de contenció han sobrat diners, demanem que s’utilitzen per condicionar i endreçar aquest mur, per tal de reduir l’impacte visual que genera i donar una millor imatge de la ciutat”.

 

 

 
 
ESTEM EN CONTACTE